composició col·lectiva. Triant materials. Collective composition. Choosing material

Composició coreogràfica Col·lectiva. Co-construcció de coneixement

Hem generat material durant tot el procés i ens asseiem a pensar, juntes, quin material i de quina manera volem incorporar a la peça final. En la discusió, les pràctiques de moviment s’entrellacen amb els significats del trànsit pel càncer.

Què volem dir? fins a on ens veiem capaces d’anar? podem i volem mostrar les nostres vulnerabilitats? Què ens han suggerit a cadascuna els diferents exercicis? com relacionem el material amb l’experiència del trànsit pel càncer?

Us mostrem el nostre procés de creació de la peça, des de dins. La peça final serà resultat de la nostra pràctica corporal i la reflexió col·lectiva entorn al què ens mou. 

 

Collective Composition. Choosing materials

We have generated material throughout the process and we sit together to think which material we want to incorporate in the final piece, and in which ways. In the discussion, movement practices interweave with the meanings of transiting through cancer.

What do we want to say? Where do we see ourselves going? Can we and do we want to show our vulnerabilities? What did each of the practices suggest to us? How do we relate the material with the experience of the transit through cancer?

 

We show you our assemblage process, from within. The final piece will result from our body practice and the collective reflection around what moves us.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s