Nou Taller- Laboratori al Mas Guinardó

Bon any nou!!!

Per encetar aquest 2013, hem obert un grup nou amb les companyes de NeoGam i per a totes les OncoGrrrls que s’hi vulguin apuntar. Durant 8 sessions tornarem als nostres cossos, ens mourem i crearem juntes.

En aquest taller-laboratori de 8 sessions, investigarem de forma vivencial i incorporada com l’etiqueta ‘càncer’ impacta en els nostres cossos i les nostres vides i quines són les nostres estratègies de resistència.

Els tractaments de la malaltia tenen un caràcter performatiu, associat a l’etiqueta ‘càncer’ i als seus tractaments, com per exemple la paradoxa victimització- superguerrera, o l’ús de pròtesi per ‘dissimular’ els efectes dels tractaments. Com performem el càncer? quin sentit tenen per a nosaltres les perruques, mocadors, maquillatge, implants…. 

D’altra banda, hi ha qui parla de ‘parèntesis vital’. Durant uns mesos, deixem de banda el que estàvem fent.. o no? De debò s’atura la nostra vida? els nostres cossos i les nostres vivències no s’aturen amb el càncer… al contrari! Explorarem quins són els moviments de la nostra vida amb càncer i com ens resistim al ‘limbo’ social que acompanya el diagnòstic.

Taller- laboratori d’hivern:

Del 23 de gener al 13 de març.

Dimecres de 18 a 20

Preu: 48 euros (16 hores). Si vols participar i no tens recursos, trobarem la manera!

Casa D’entitats Mas Guinardó (pl. Salvador Riera, 2; L4 Hospital de Sant Pau)

Imágenes integradas 2

Busquem Oncogrrrls!  

Dones que hagin estat diagnosticades de càncer i aquelles qui hi tinguin un vincle (familiars, treballadores de l’àmbit sanitari, membres de xarxes de suport…), amb ganes de moure’s, encara que no tinguin experiència prèvia en dansa.

Creació en moviment (un trànsit pel càncer en femení) és un espai lúdic on connectar amb els nostres cossos. Amb tècniques de dansa i improvització treballarem la consciència corporal i la creació col·lectiva per a explorar les transformacions viscudes arrel del trànsit per la malaltia i els seus tractaments.

 

SI esteu interessades, truqueu al Mas Guinardó, o ompliu el formulari i us trucarem.

Informació i Inscripcions fins el 22 de gener:

Mas Guinardó: 93 446 14 29

intervalsenxarxa@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s