Es busquen OncoGrrrls per a la creació d’hivern!

poster promo hivern

Oncogrrrl (def.):  mujer valiente, determinada, optimista, generosa y con espíritu crítico que decide construir alternativas frente al cáncer.

Busquem Oncogrrrls  Dones que hagin estat diagnosticades i aquelles qui hi tinguin un vincle (familiars, treballadores de l’àmbit sanitari, membres de xarxes de suport…), amb ganes de moure’s, encara que no tinguin experiència prèvia en dansa.

Creació en moviment (un trànsit pel càncer en femení) és un espai lúdic on connectar amb els nostres cossos. Un taller- laboratori on, amb tècniques de dansa i improvització treballarem la consciència corporal i la creació col·lectiva per a explorar les transformacions viscudes arrel del trànsit per la malaltia i els seus tractaments.

Investigarem de forma vivencial i incorporada temàtiques relacionades amb la salut i  les polítiques sanitàries, la construcció de la identitat de gènere, la sexualitat, el poder biomèdic i la infantilització del pacient, l’ajustament als canvis corporals… i altres inquietuds que vagin sorgint durant les sessions.

Durant les sessions, generarem materials que motivin la reflexió i la creació. Des de la consciència corporal, el joc i l’experimentació amb tècniques d’expressió corporal i dansa, crearem una peça que recullirà les nostres veus.

Si tens ganes de moure’t, de jugar i experimentar i de passar una bona estona amb altres dones, anima’t, i uneix-te a OncoGrrrls aquest hivern. T’esperem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s